Language
Tečne baze za voćne sladolede

Folyékony alapanyagok gyümölcsfagylalthoz

Folyékony alapanyagok gyümölcsfagylalt készítéséhez.

Dettagli
Code TERMÉK
AV34AD Gyümölcs
AV34DD Gyümölcs
AV34EG Extrafrutta
AV34AE Limone bázis
FORMA Weight Pcs. TULAJDONSÁGOK ADAGOLÁS MŰSZAKI JELLEMZŐK
Brik 1 lt 12 Gyümölcsszorbettek (gelato) készítéséhez szükséges alapanyag 2 l + 1,1 kg friss gyümölcs Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Tejmentes, Halal minősítés, Kóser minősítés
Zsák dobozban 5 lt 1 Gyümölcsszorbettek (gelato) készítéséhez szükséges alapanyag 2 l + 1,1 kg friss gyümölcs. Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Tejmentes, Halal minősítés, Kóser minősítéscertification
Zsák dobozban 5 lt 1 Alap már pasztőrözött cukorral és oldható semleges anyaggal Öntsük a terméket a zselato-gépbe a kevert gyümölcsökkel együtt Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Tejmentes
Brik 1 lt 12 Folyékony alap citromos fagylalt készítéséhez Öntsük egy kancsóba és óvatosan keverjük össze Vegán, Gluténmentes, Tejmentes

Altri prodotti

JÉGKRÉMHEZ
Tečne baze za voćne sladolede Folyékony alapanyagok gyümölcsfagylalthoz

Folyékony alapanyagok gyümölcsfagylalt készítéséhez
JÉGKRÉMHEZ
Tečne baze za voćne sladolede Más ízű folyékony fagylaltalapanyagok

Folyékony alapanyagok krém-, vanília- vagy kakaófagylalt készítéséhez
JÉGKRÉMHEZ
Tečne baze za voćne sladolede Lágy joghurt

Folyékony alapanyagok fagyasztott joghurt készítéséhez

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.