header-mobile-logo
Language

Biancolatte

Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 250 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 250

Ez a tejben és tejszínben gazdag alap csak vizet és cukrot igényel, hogy krémes, tejízű fagylaltot hozzon létre. Ha még…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 500 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 500

Teljes és kiegyensúlyozott alap, amelyhez csak víz hozzáadása szükséges, hogy krémes, bársonyos, kiváló átfutású fagylaltot hozzon létre. Tej/tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte plus per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte Plus

Teljes és kiegyensúlyozott alap, amelyhez csak víz hozzáadására van szükség, hogy egy nagyon stabil zselét hozzon létre a kijelzőn. Kiváló…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100

Gazdag tejben és származékaiban, finomított növényi zsírokkal, az összetevők egyensúlyának köszönhetően selymes és stabil fagylaltot eredményez. Tejjel/tejszínnel ízesítve.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100 F.C.

Meleg és hideg folyamatokhoz egyaránt alkalmas alap, finomított növényi zsírokkal és fehérjékkel a kiváló átfutás és stabilitás érdekében. Tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100 S.A.

Ízesített alap természetes tejízzel, gazdag tej- és származéktartalmának köszönhetően. Kiváló krémesség és fagylaltstabilitás.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 126 S.A.  per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 125 S.A.

Finomított növényi zsírokat és tejfehérjéket tartalmazó, hideg és meleg feldolgozásra egyaránt tervezett, ízmentes alap, amely ideális a „hegy” forma eléréséhez…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte  per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 150

Előre kiegyensúlyozott, tejben és finomított növényi zsírokban gazdag alap, rendkívül krémes fagylalt készítéséhez, amely arra is alkalmas, hogy „magasan” jelenjen…

Tovább a termékhez >>