header-mobile-logo
Language

Forró használat

Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 250 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 250

Ez a tejben és tejszínben gazdag alap csak vizet és cukrot igényel, hogy krémes, tejízű fagylaltot hozzon létre. Ha még…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 500 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 500

Teljes és kiegyensúlyozott alap, amelyhez csak víz hozzáadása szükséges, hogy krémes, bársonyos, kiváló átfutású fagylaltot hozzon létre. Tej/tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte plus per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte Plus

Teljes és kiegyensúlyozott alap, amelyhez csak víz hozzáadására van szükség, hogy egy nagyon stabil zselét hozzon létre a kijelzőn. Kiváló…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per il gelato per professionisti
Nature 100

Teljes és kiegyensúlyozott alap, amelyhez csak víz hozzáadása szükséges, hogy egy nagyon stabil zselét hozzon létre a kirakatba. Kiváló kenhetőség….

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
Smarty Nature (NEW)

Alap természetes aromákkal, fagylalt készítéséhez pasztőrözés nélkül.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato nature 150 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Nature 150 S.A.

Emulgeálószerek és aromák nélküli alap, kizárólag természetes összetevőkből készült, hogy maximalizálja és fokozza a különböző ízeket.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato bianca50 N per gelateria per gelatieri professionisti
Bianca 50 N

Természetes alap növényi zsírok, emulgeálószerek és aromák nélkül, kiváló ízfokozás és stabilitás jellemzi a kijelzőn.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
Lactose Free Complete Base

Teljes alap laktózmentes fagylalt készítéséhez. Ideális fehér ízekhez, variegátákhoz vagy laktózmentes stracciatellához.

Tovább a termékhez >>