header-mobile-logo
Language

Adagolható Poralapok

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

Cukorral, tejszínnel vagy tejjel kombinálva kiváló állagot és nagyfokú stabilitást biztosítanak a fagyasztógépben. Különféle összetételekben és adagolásokban érhetők el. Minden előreadagolt poralapunk gluténmentes.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Semleges
  • Enhancers
  • Forró használat
  • Fűszerek
  • Biancolatte
  • Joghurt
  • Halal
  • Aymara csokoládé
  • Kosher
  • Emulgeálószermentes
  • Természet
  • Hideg használat
  • Gyümölcsízek
  • Tejmentes
  • Vegan
  • Smarty
  • Laktózmentes
  • Arany
  • Krém íz
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100 S.A.

Ízesített alap természetes tejízzel, gazdag tej- és származéktartalmának köszönhetően. Kiváló krémesség és fagylaltstabilitás.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
Base Nuvole

Sovány alap egy kiváló krémességű fagylalthoz, amelyet a különböző cukrok egyensúlyával, növényi zsírok nélkül érnek el. Tej/tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato superlatte 100 per gelateria per gelatieri professionisti
Superlatte 100

Finomított növényi zsírokkal készült alap a kiváló kenhetőségű, tej/tejszín ízű fagylalthoz.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato superpanna per gelateria per gelatieri professionisti
Superpanna

Növényi zsírok nélküli, porított tejszínben gazdag alap a krémes fagylalthoz, kiváló átfutással. Ideális a tartályokban történő magas megjelenítéshez. Tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 126 S.A.  per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 125 S.A.

Finomított növényi zsírokat és tejfehérjéket tartalmazó, hideg és meleg feldolgozásra egyaránt tervezett, ízmentes alap, amely ideális a „hegy” forma eléréséhez…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato neutro 5 per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro 5

Tiszta karobmagliszt, amely kiváló szerkezetet és textúrát biztosít a jégkrémnek.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato neutro 10 per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro 10

Emulgeálószerek és sűrítőanyagok keveréke, amelyek a fagylalt szerkezetét biztosítják és lassítják az olvadást.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato neutro unico per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro Unico

Semleges alap emulgeálószerekkel és sűrítőanyagokkal, ideális krém alapú zselékhez és gyümölcsös sorbetekhez egyaránt.

Tovább a termékhez >>