header-mobile-logo
Language

Adagolható Poralapok

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

Cukorral, tejszínnel vagy tejjel kombinálva kiváló állagot és nagyfokú stabilitást biztosítanak a fagyasztógépben. Különféle összetételekben és adagolásokban érhetők el. Minden előreadagolt poralapunk gluténmentes.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Semleges
  • Enhancers
  • Forró használat
  • Fűszerek
  • Biancolatte
  • Joghurt
  • Halal
  • Aymara csokoládé
  • Kosher
  • Emulgeálószermentes
  • Természet
  • Hideg használat
  • Gyümölcsízek
  • Tejmentes
  • Vegan
  • Smarty
  • Laktózmentes
  • Arany
  • Krém íz
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato cremoso + per gelateria per gelatieri professionisti
Cremoso +

Kiegészítés mind a tejszín alapú zselékhez, mind a gyümölcssorbettekhez. Javítja a kenhetőséget és megőrzi a zselé stabilitását a kijelzőn.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più soft  per gelateria per gelatieri professionisti
Più Soft

Ideális 20/30 gramm minden receptben a cukor helyettesítésére, javítja a fagylalt kenhetőségét, különösen a kakaós vagy dióízű fagylaltban.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato fiocco di panna per gelateria per gelatieri professionisti
Fiocco di Panna

Tejporban gazdag alap, amely hideg és meleg készítményekhez egyaránt alkalmas, friss tejszínízű fagylalt készítéséhez. Ideális a fiordilatte számára.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più strong per gelateria per gelatieri professionisti
Più Strong Base

Zsír- és emulgeálószer-kiegészítő, hogy a fagylalt melegebb legyen az ízlelésben, miközben javítja a szerkezetét.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più su per gelateria per gelatieri professionisti
Più Su

Ideális gyümölcsszorbettekhez, valamint krém alapú zselékhez, lassítja az olvadást és javítja a szerkezetet.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato proteina + per gelateria per gelatieri professionisti
Proteina +

Kifejezetten a tej alapú zselatinokhoz való fehérje- és maltodextrin-kiegészítő, amely hosszabb ideig megőrzi a selymes simaságot, és melegebb érzést kölcsönöz…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato al limone 50  per gelateria per gelatieri professionisti
Limone 50

Keverje össze természetes citromaromákkal, hogy újra előállítsa a citrom jellegzetes ízét és savasságát.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato al mascarpone 30  per gelateria per gelatieri professionisti
Mascarpone 30

Por keverék, amely a fagylaltnak a mascarpone jellegzetes ízét adja.

Tovább a termékhez >>