header-mobile-logo
Language

Adagolható Poralapok

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

Cukorral, tejszínnel vagy tejjel kombinálva kiváló állagot és nagyfokú stabilitást biztosítanak a fagyasztógépben. Különféle összetételekben és adagolásokban érhetők el. Minden előreadagolt poralapunk gluténmentes.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Semleges
  • Enhancers
  • Forró használat
  • Fűszerek
  • Biancolatte
  • Joghurt
  • Halal
  • Aymara csokoládé
  • Kosher
  • Emulgeálószermentes
  • Természet
  • Hideg használat
  • Gyümölcsízek
  • Tejmentes
  • Vegan
  • Smarty
  • Laktózmentes
  • Arany
  • Krém íz
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte  per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 150

Előre kiegyensúlyozott, tejben és finomított növényi zsírokban gazdag alap, rendkívül krémes fagylalt készítéséhez, amely arra is alkalmas, hogy „magasan” jelenjen…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato quark 50 per gelateria per gelatieri professionisti
Quark 50

Poros keverék, amely a friss túró fanyar ízét adja a fagylaltnak. Ideális a sajttorta ízesítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 50 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 50 S.A.

Zsírmentes és ízmentes alap, személyre szabott fagylalt készítéséhez, amely a különböző ízeket a lehető legjobban kiemeli.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato sapordipanna per gelateria per gelatieri professionisti
Sapordipanna

A por keveréke a friss tejszín ízével. Ideális hideg hozzáadáshoz, hogy fior di latte zselatót és variegátokat hozzon létre fehér…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato al limone 50 S per gelateria per gelatieri professionisti
Limone 50 S

Stabilizált, citromlében gazdag keverék természetes aromákkal a citrom jellegzetes ízének és savasságának visszaállítása érdekében.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 150 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 150 S.A.

Előre kiegyensúlyozott, tejben és finomított növényi zsírokban gazdag alap, rendkívül krémes fagylalt készítéséhez, hozzáadott aromák nélkül, hogy a különböző ízeket…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato yogurt 40 per gelateria per gelatieri professionisti
Yogurt 40

Joghurtban gazdag keverék a teljes tejből készült joghurt ízének újraalkotásához.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato frutta 50 N per gelateria per gelatieri professionisti
Yogurt 40 Master

Joghurtban gazdag porkeverék a friss, alacsony zsírtartalmú joghurt jellegzetes, fanyar ízének visszaadására.

Tovább a termékhez >>