header-mobile-logo
Language

Adagolható Poralapok

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

Cukorral, tejszínnel vagy tejjel kombinálva kiváló állagot és nagyfokú stabilitást biztosítanak a fagyasztógépben. Különféle összetételekben és adagolásokban érhetők el. Minden előreadagolt poralapunk gluténmentes.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Semleges
  • Enhancers
  • Forró használat
  • Fűszerek
  • Biancolatte
  • Joghurt
  • Halal
  • Aymara csokoládé
  • Kosher
  • Emulgeálószermentes
  • Természet
  • Hideg használat
  • Gyümölcsízek
  • Tejmentes
  • Vegan
  • Smarty
  • Laktózmentes
  • Arany
  • Krém íz
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 160 S.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 160 S.A.

Gondosan válogatott és kevert alapanyagokból készült, előre kiegyensúlyozott alap, amely a hozzáadott aromák és növényi zsírok hiányának köszönhetően természetes ízű…

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato yogurt 40 plus per gelateria per gelatieri professionisti
Yogurt 40 Plus

A joghurttal összekevert por a friss joghurt jellegzetes, fanyar ízét adja vissza.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato smarty 450 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Smarty 450 G.A.

Állati zsírokat tartalmazó alap, pasztőrözés nélküli fagylaltkészítéshez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato frutta 50  per gelateria per gelatieri professionisti
Frutta 50

Zsírmentes alap hideg felhasználásra, finom és krémes gyümölcsszorbettek készítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato frutta 50 cream per gelateria per gelatieri professionisti
Frutta 50 Cream

Finomított növényi zsírokkal készült alap a kivételes krémességű és kenhetőségű gyümölcsszorbettek elkészítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato gold 100 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
Base Gold 100 F.C.

Kétcélú alap hideg és meleg alkalmazásokhoz, tejporral és finomított növényi zsírokkal dúsítva. Kiváló krémességet biztosít, és tej/tejszín íze van.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato frutta 50 N per gelateria per gelatieri professionisti
Frutta 50 N

Természetes alap kiváló gyümölcssorbettek készítéséhez növényi zsírok, emulgeálószerek és aromák nélkül, kiváló ízfokozással és kirakatstabilitással jellemezhető.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato arlecchino per gelateria per gelatieri professionisti
Base Arlecchino

Finomított növényi zsírokkal készült alap tej/vanília ízesítésű fagylalthoz, amelyet kiváló krémesség jellemez.

Tovább a termékhez >>