header-mobile-logo
Language

Adagolható Poralapok

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

Cukorral, tejszínnel vagy tejjel kombinálva kiváló állagot és nagyfokú stabilitást biztosítanak a fagyasztógépben. Különféle összetételekben és adagolásokban érhetők el. Minden előreadagolt poralapunk gluténmentes.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Semleges
  • Enhancers
  • Forró használat
  • Fűszerek
  • Biancolatte
  • Joghurt
  • Halal
  • Aymara csokoládé
  • Kosher
  • Emulgeálószermentes
  • Természet
  • Hideg használat
  • Gyümölcsízek
  • Tejmentes
  • Vegan
  • Smarty
  • Laktózmentes
  • Arany
  • Krém íz
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per il gelato frutta zero per gelateria per gelatieri professionisti
Frutta Zero

Teljes alap sztíviával, hozzáadott cukor nélkül, kiváló sorbetek készítéséhez sok gyümölccsel.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per il gelato al cocco per gelateria per geletieri professionisti
Grancocco

Teljes alap 19% kókuszdióval.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato smarty 500 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti
Smarty 500 G.V.

Növényi zsírokat tartalmazó alap, pasztőrözés nélküli fagylaltkészítéshez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato amabile per gelateria per gelatieri professionisti
Base Amabile

Rendkívül selymes alap, különböző zsírokkal kiegyensúlyozva, amelyek kiváló stabilitást biztosítanak a fagylaltnak a kijelzőn. Finom vaníliás jegyek jellemzik.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato gran limone per gelatierii professionisti
Granlimone

Teljes alap citromos sorbethez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato mix frutta N per gelatieri professionisti
Mix Frutta N

Egyedi alap a magas gyümölcstartalmú, stabil és sorbet-szerű állagú sorbetek előállításához.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 50 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 50

Zsírmentes alap egyedi tej/tejszín ízű fagylalt készítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato stabilfrutta per gelateria per gelatieir professionisti
Stabilfrutta

Keverék sorbetek készítéséhez, amelyek a finomított növényi zsírok hozzáadásának köszönhetően kiváló stabilitást biztosítanak.

Tovább a termékhez >>