header-mobile-logo
Language

Hideg használat

Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato nature frutta per gelateria per gelatieri professionisti
Nature Frutta

Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó alap, ideális gyümölcsös sorbetek készítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato gold 50 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
Base Gold 50 F.C.

Növényi zsírok nélküli, tejporban gazdag alap, hideg és meleg felhasználással, ízletes tejjel.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100 F.C.

Meleg és hideg folyamatokhoz egyaránt alkalmas alap, finomított növényi zsírokkal és fehérjékkel a kiváló átfutás és stabilitás érdekében. Tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato cremoso + per gelateria per gelatieri professionisti
Cremoso +

Kiegészítés mind a tejszín alapú zselékhez, mind a gyümölcssorbettekhez. Javítja a kenhetőséget és megőrzi a zselé stabilitását a kijelzőn.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più soft  per gelateria per gelatieri professionisti
Più Soft

Ideális 20/30 gramm minden receptben a cukor helyettesítésére, javítja a fagylalt kenhetőségét, különösen a kakaós vagy dióízű fagylaltban.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato fiocco di panna per gelateria per gelatieri professionisti
Fiocco di Panna

Tejporban gazdag alap, amely hideg és meleg készítményekhez egyaránt alkalmas, friss tejszínízű fagylalt készítéséhez. Ideális a fiordilatte számára.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più strong per gelateria per gelatieri professionisti
Più Strong Base

Zsír- és emulgeálószer-kiegészítő, hogy a fagylalt melegebb legyen az ízlelésben, miközben javítja a szerkezetét.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più su per gelateria per gelatieri professionisti
Più Su

Ideális gyümölcsszorbettekhez, valamint krém alapú zselékhez, lassítja az olvadást és javítja a szerkezetet.

Tovább a termékhez >>