Language

Vaj

burro martini food service horeca per professionisti

Professzionális vaj 82%-os zsírtartalommal, egyedi aromával és ízvilággal. Elérhető 2,5 kg-os tömb formában, 30–32 °C olvadásponttal, alkalmas krémekhez, tésztákhoz, süteményekhez, formázott vagy habosított omlós tésztákhoz. Emellett elérhető 2 kg-os vagy 1 kg-os (szuperlapos) lapos kivitelben is, 34–36 °C olvadásponttal – tökéletes hajtogatáshoz, édes vagy sós leveles tésztához, croissanthoz és dán péksüteményekhez.

burro martini food service horeca per professionisti
Vaj
confezione da 1 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa
Tésztavaj 82% m.g. 1kg

Professzionális vaj 82%-os zsírtartalommal, amelyet egyedülálló aroma és íz jellemez.

Tovább a termékhez >>
Vaj
confezione da 2 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti
Tésztavaj 82% m.g. 2kg

Professzionális vaj 82%-os zsírtartalommal, amelyet egyedülálló aroma és íz jellemez.

Tovább a termékhez >>
Vaj
confezione da 2,5 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti
Tésztavaj 82% m.g. 2,5kg

Professzionális vaj 82%-os zsírtartalommal, amelyet egyedülálló aroma és íz jellemez.

Tovább a termékhez >>