Language

Fehér

Tej/tejszín ízű fagylalt készítésére szolgáló adagolású alapanyagok.
Dettagli
Code TERMÉK
AI70XI Biancolatte 50
AI70BF Bianca 50 N
AI70AE Biancolatte 50 S.A.
AI70YS Base Gold 50 F.C.
AI70AF Fiocco di Panna
AI70XK Természet 100
AI70XZ Biancolatte 100 F.C.
AI70XP Biancolatte 100
AI70XQ Biancolatte 100 S.A.
AI70XV Superlatte 100
AI70YD Superpanna
AI70YT Bázis Nuvole 100
AI70AI Arlecchino bázis
AI70AX Amabile bázis
AI70AU Base Gold 100 F.C.
AI70AK Biancolatte 125 S.A.
AI70XR Biancolatte 150
AI70AS Biancolatte 150 S.A.
AI70YF Nature 150 S.A.
AI70YX Biancolatte 160 S.A.
AI70XO Biancolatte 250
AI70BK Biancolatte 500
AI70AD Biancolatte plus
AI70AH SuperVeg
AI70CB Bianca zero
AI70BD Jól érzed magad
AI70BM Smarty 450 G.A. (új)
AI70BN Smarty 500 G.V. (új)
FORMA Weight Pcs. TULAJDONSÁGOK ADAGOLÁS MŰSZAKI JELLEMZŐK
Táska 2 kg 6 Zsírmentes tejes/tejszínes fagylalt készítésének alapja 50 g/liter tej + 230/240 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Halal minősítés
Táska 2 kg 6 Természetes alap emulgeálószerek és növényi zsírok nélkül 1 liter tej + cukor 230/250 g + alapanyag 50 g Gluténmentes, Emulgeálószer nélkül, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal
Táska 2 kg 6 Tej/tejszín ízű alap zsiradék és aromák nélkül 50 g/liter tej + 230/240 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Melegen és hidegen egyaránt használható növényi zsírok nélküli keverék 50 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg és hideg felhasználás, Tejzsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Alapadag 40g vaníliás jegyzetekkel, hogy a friss tejszín ízével jellemezhető fagylaltot készítsünk Alapadag 40g vaníliás jegyzetekkel, hogy a friss tejszín ízével jellemezhető fagylaltot készítsünk Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg és hideg felhasználás, Tejzsírokkalts, Hot and cold use, With milk fats
Táska 2 kg 6 Emulgeálószerek nélküli alap, kivételes túlfolyással, kizárólag természetes összetevőkből készült 100 g/liter tej + 245 g cukor + 200 g tejszín + 25 g zsírszegény tejpor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Emulgeálószer nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal
Táska 2 kg 6 Magas zsír- és fehérjetartalmú alap a kiváló fagylalthoz 100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg és hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Alap a selymes, tejaromás zselé elkészítéséhez 100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal
Táska 2 kg 6 Bázis selymes zselé készítéséhez aromák nélkül 100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Tej/tejszín alap a kiváló porlaszthatóság érdekében 100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Krémes és "hegyi" fagylalt alapja 100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Zsírmentes zöldségkeverék a kiváló fagylalthoz 100 g per100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal
Táska 2 kg 6 Intenzív krémízű alap, ideális a Fiordilatte ízesítéséhez 100 g/liter tej + 230/250 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Alap vaníliás jegyekkel, a kiváló tartásért a serpenyőben 100 g/liter tej + 245 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Hidegen és melegen egyaránt használható alap 100 g/liter tej + 225/245 g cukor Gluténmentes, Meleg és hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Ideális alap egy krémes hegyi fagylalthoz 125 g/l tej + 250 g cukor Gluténmentes, Hidrogénezett zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Növényi zsírokkal és tejzsírokkal
Táska 2 kg 6 Alap, amely garantálja a rendkívül krémes fagylaltot 150 g tej literenként + 225 g cukor + 50 g tejszín Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Ideális alap egy krémes, aromák nélküli hegyi fagylalthoz 150 g/l tej + 200/220 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Természetes alapanyagokból és aromák nélkül 150 g/l tej + 245 g cukor + 215 g tejszín Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Emulgeálószer nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal
Táska 2 kg 6 Keverjük össze válogatott nyersanyagokkal, aromák és növényi zsírok nélkül 160 g tej literenként + 215 g cukor + 175 g tejszín Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Gazdag tej- és tejszínalap, amelyet csak vízzel együtt kell használni, hogy tejízű krémes fagylaltot kapjunk 250 g/l víz (krémesebb fagylalt készítéséhez a víz 1/4 részét tejjel kell helyettesíteni) + 250/270 g cukor Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 10 kg 2 Magas dózisú alap egy nagyon krémes fagylalthoz 1 l víz + 500 g termék Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2,5 kg 6 Nagyon nagy dózisú alap, forrón feldolgozandó. 330 g Biancolatte Plus + 670 g víz Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal, Halal minősítéssel
Táska 2 kg 6 Alap, hogy egy vegán fagylaltot készítsen kiváló ízű vegán fagylaltot 200 g/l forró víz + 230/250 g cukor + 0,1 l napraforgóolaj Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Növényi zsírokkal, Tejmentes
Táska 0,85 kg 10 Teljes alap hozzáadott cukor nélkül krémzselé készítéséhez 1 zacskó + 2,7 kg tej + 0,15 kg friss tejszín Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejzsírokkal
Táska 1,5 kg 6 Teljesen vegán alap sztíviával és hozzáadott cukor nélkül 1 zacskó + 2,3 kg forrásban lévő víz Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Növényi zsírokkal
Táska 2,5 kg 6 Por alap a fagylalt készítéséhez pasztörizálás nélkül 450 keverék + 900 g meleg víz (50°) + 150 g tejszín + 150 g tejszín Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2,5 kg 6 Por alap a fagylalt készítéséhez pasztörizálás nélkül 500 keverék + 1 l meleg víz (50°) Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Meleg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal

Altri prodotti

PORÍTOTT ALAPANYAGOK ADAGOLÁSSAL
Fehér

Tej/tejszín ízű fagylalt készítésére szolgáló adagolású alapanyagok.
PORÍTOTT ALAPANYAGOK ADAGOLÁSSAL
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Porított alapanyagok adagolva gyümölcsfagylalthoz

Gyümölcsízű fagylaltok készítésére szolgáló adagolású alapanyagok.

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.