Language
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti

Porított alapanyagok adagolva gyümölcsfagylalthoz

Gyümölcsízű fagylaltok készítésére szolgáló adagolású alapanyagok.
Dettagli
Code TERMÉK
AI70XJ Frutta 50
AI70BG Frutta 50 N
AI70YQ Frutta 50 krém
AI70YC Természet Frutta
AI70XV Mix Frutta N
AI70DJ Limone 50 S (új)
AI70AZ Stabilfrutta
AI70BS Frutta zero
FORMA Weight Pcs. TULAJDONSÁGOK ADAGOLÁS MŰSZAKI JELLEMZŐK
Táska 2 kg 6 Hideg alap gyümölcsszorbettek készítéséhez 325 g nem forró víz + 30 g termék + 210 g cukor + 35 g eperpaszta + 400 g friss eper Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Halal minősítés
Táska 2 kg 6 Zsír és emulgeálószer nélküli alap szorbettek készítéséhez 100 g víz + 300 g cukor + 100 g paszta + 50 g alapanyag Vegán, Gluténmentes, Emulgeálószerek nélkül, Meleg és hideg felhasználás, Tejmentes
Táska 2 kg 6 Sorbék és gyümölcszselék készítéséhez szükséges alap, növényi zsírokkal 50 g termék + 300 g cukor + 1 l víz + 100 g paszta Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkalHalal minősítés
Táska 2 kg 6 Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó alap, ideális friss vagy fagyasztott gyümölcsből készült sorbetek készítéséhez 330 g nem forró víz + 400 g eper + 170 g cukor + 100 g termék Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Emulgeálószerek nélkül, Hideg felhasználás, Tejmentes, Halal minősítés, Kosher minősítés
Táska 1,08 kg 12 Ad hoc összeállított alap, hogy gyümölcsízeket kapjunk sorbet struktúrával 920 g víz + 1080 g termék + 2000 g szamóca Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Emulgeálószerek nélkül, Hidegen felhasználható, Tejmentes
Táska 1 8 Teljes alap egy erős ízű citromos fagylalthoz 1 l víz + 375 g cukor + 25 g dextróz + 50 g keverék Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejmentes
Táska 1,1 kg 12 - víz 1,3 l + alapanyag 1100 g + gyümölcsök Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Hidegen felhasználható, Tejmentes, Növényi zsírokkal
Táska 1,05 kg 8 Teljes alap természetes cukrokkal gyümölcszselé készítéséhez víz 1 l + alap 1.050 g + eper 2 kg Vegán, Gluténmentes, Idrogenizált zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejmentes

Altri prodotti

PORÍTOTT ALAPANYAGOK ADAGOLÁSSAL
Fehér

Tej/tejszín ízű fagylalt készítésére szolgáló adagolású alapanyagok.
PORÍTOTT ALAPANYAGOK ADAGOLÁSSAL
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Porított alapanyagok adagolva gyümölcsfagylalthoz

Gyümölcsízű fagylaltok készítésére szolgáló adagolású alapanyagok.

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.