header-mobile-logo
Language

Egyszeres Eredetű Csokoládé

Groupage cioccolati d origine per professionisti

A legkiválóbb alapanyagok iránti folyamatos törekvés vezetett el a kiemelkedő minőségű, egyszeres eredetű kakaóbabok kiválasztásához Ghána és Madagaszkár különleges termőhelyeiről.
Ezek a területek mindig is a kakaótermesztésnek voltak szentelve, köszönhetően a környezeti tényezők – például a talaj összetétele, a földrajzi elhelyezkedés és az éghajlat – tökéletes kombinációjának.
A legjobb ültetvényekkel és kakaófajtákkal rendelkező régiók gondos kiválasztása, valamint a babok feldolgozása a jelenleg ismert legkifinomultabb technikák szerint jelenti annak titkát, hogy kivételesen értékes, meglepően gazdag aromaprofillal rendelkező csokoládé születhessen.
Tökéletes minden olyan alkotáshoz, ahol a csokoládé hiteles, karakteres, telt és szokatlan ízvilágának lényege kerül előtérbe.

Groupage cioccolati d origine per professionisti
Egyszeres Eredetű Csokoládé
sacchetto di cioccolato in dischi monorigine watacao per cioccolatieri professionisti
WATACAO

Ghánában, mint sok más afrikai országban, a vizet anyának tekintik, ezért Mami Watát, a víz istennőjét gyönyörű nőnek ábrázolják. Még…

Tovább a termékhez >>
Egyszeres Eredetű Csokoládé
sacchetto di
FARACAO

Madagaszkár mitológiája tele van történetekkel és legendákkal. A sok istenség között van Faravari, a víz istennője. A víz alapvető elem…

Tovább a termékhez >>