header-mobile-logo
Language
CLASSIC

Fondant Sugar

A Master Martini fondáncukor optimális plaszticitásával, viszkozitásával és konzisztenciájával tűnik ki, így tökéletesen alkalmas szicíliai cassata, felfújtak, éclair és más sütemények mázazásához.
A barna és répacukorral készült klasszikus változat mellett létezik egy új, lágyabb változat is, amely minden gyártási igényt kielégít.
A fondantcukor enyhe felmelegítésével és vízzel való hígításával könnyen különböző végeredmények érhetők el, mind az előkészítési szakaszban, mind a végső máz felvitelénél. Ezek a termékek ilyen egyszerűen, vízálló színezékkel keverve is színezhetők.
Dettagli
Kód Termék
AP00AA Standard sötétbarna fondant cukor
AP00BA Fényes sötétbarna fondant cukor
AP00CA Krémes sötétbarna fondant cukor
Termék plus Használat Csomagolás Palletizáció
Tökéletes fedés és tartás Szicíliai cassata, krémpuffancsok, eclair és egyéb sütemények mázzal való bevonása 15kg-os vödör 990kg (11 vödör x 6 réteg)
Hosszú és rugalmas textúra Szicíliai cassata, krémpuffancsok, eclair és egyéb sütemények mázzal való bevonása 15kg-os vödör 990kg (11 vödör x 6 réteg)
Puha és rugalmas textúra, fagyálló, átlátszatlan és tökéletesen fehér, emulgeálószerrel Szicíliai cassata, krémpuffancsok, eclair és egyéb sütemények mázzal való bevonása 15kg-os vödör 858 kg (11 vödör x 6 réteg)

Altri prodotti

Cukrok
Fondant Sugar

A Master Martini fondáncukor optimális plaszticitásával, viszkozitásával és...
Cukrok
Decorating sugars

Cukor a díszítéshez és a dekorációhoz

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.