header-mobile-logo
Language
Confezione burro per pasticceria 82%
SELECTION

Butter in bulk

Tésztákhoz való tömbvaj, ideális krémekhez, kelt és felvert tésztákhoz, formázott és felvert leveles tésztákhoz.
Olvadáspont: 30-32°C.
Dettagli
Kód Termék
ABU3CA TÉSZTAKÉSZÍTÉSRE szánt vaj 82% m.g.
ABU3DA TÉSZTAKÉSZÍTÉSRE szánt vaj 82% m.g.
Használat Forma Csomagolás Palletizáció
Krémek, kovászos és felvert tészták, formázott és felvert leveles tészták. Olvadáspont: 30-32°C. 2,5 kg-os tömb 10 kg-os kartondoboz (4 x 2,5 kg) 780 kg (13 kartondoboz x 6 réteg)
Krémek, kovászos és felvert tészták, formázott és felvert leveles tészták. Olvadáspont: 30-32°C. 10 kg-os tömb 10 kg-os kartondoboz 780 kg (13 kartondoboz x 6 réteg)

Altri prodotti

Vaj
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa Flat Butter

Burro line by Master Martini krémekhez, kovászos és felvert tésztákhoz,...
Vaj
Confezione burro per pasticceria 82% Butter in bulk

Tésztákhoz való tömbvaj, ideális krémekhez, kelt és felvert tésztákhoz,...

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.