header-mobile-logo
Language

Adagolható Poralapok

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti

Cukorral, tejszínnel vagy tejjel kombinálva kiváló állagot és nagyfokú stabilitást biztosítanak a fagyasztógépben. Különféle összetételekben és adagolásokban érhetők el. Minden előreadagolt poralapunk gluténmentes.

Basi in polvere a dosaggio per gelato per professionisti
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Semleges
  • Enhancers
  • Forró használat
  • Fűszerek
  • Biancolatte
  • Joghurt
  • Halal
  • Aymara csokoládé
  • Kosher
  • Emulgeálószermentes
  • Természet
  • Hideg használat
  • Gyümölcsízek
  • Tejmentes
  • Vegan
  • Smarty
  • Laktózmentes
  • Arany
  • Krém íz
Adagolható Poralapok
Lactose Free Complete Base

Teljes alap laktózmentes fagylalt készítéséhez. Ideális fehér ízekhez, variegátákhoz vagy laktózmentes stracciatellához.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato bianca zero per gelateria per gelatieri professionisti
Bianca Zero

Stevia alapú, hozzáadott cukrot és zsírokat nem tartalmazó alap kiváló krémzselék készítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato superveg. per gelateria per gelatieri professionisti
SuperVeg

Rizsliszttel, kakaóvajjal és növényi alapú fehérjékkel készült alap, hogy kiváló ízű „vegán” fagylaltot hozzon létre.

Tovább a termékhez >>
Forró használat
Lactose free Base 500

Alap laktózmentes fagylalt készítéséhez. Ideális laktózmentes ízesített pasztákkal való keveréshez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato Feel Good per gelateria per gelatieri professionisti
Feel Good

Teljes alap sztíviával, hozzáadott cukor nélkül és rizsliszttel a krémes „vegán” zselé elkészítéséhez. Kiváló karbantartás a kijelzőn.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato gold 50 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
Base Gold 50 F.C.

Növényi zsírok nélküli, tejporban gazdag alap, hideg és meleg felhasználással, ízletes tejjel.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100

Gazdag tejben és származékaiban, finomított növényi zsírokkal, az összetevők egyensúlyának köszönhetően selymes és stabil fagylaltot eredményez. Tejjel/tejszínnel ízesítve.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato biancolatte 100 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 100 F.C.

Meleg és hideg folyamatokhoz egyaránt alkalmas alap, finomított növényi zsírokkal és fehérjékkel a kiváló átfutás és stabilitás érdekében. Tejszín ízű.

Tovább a termékhez >>