Language
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato soft per gelatieri professionisti

Gelato soft

Lágyfagylalt készítésére szolgáló adagolóalapok.

Dettagli
Code TERMÉK
AI70SC Puha csokoládé fagylalt
AI70SA Puha joghurtos fagylalt
AI70SD Puha vanília fagylalt
AI70SE Fehér vanília
FORMA Peso Pcs. TULAJDONSÁGOK ADAGOLÁS MŰSZAKI JELLEMZŐK
Táska 2 kg 6 Teljes alap, hogy egy lágy csokoládé fagylaltot készítsen 1 zacskó + 4 liter víz Gluténmentes, Idrogénezett zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Teljes alap a lágy joghurtos zselé elkészítéséhez 1 zacskó + 4 liter víz Gluténmentes, Idrogénezett zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 2 kg 6 Teljes alap egy lágy vaníliás zselé elkészítéséhez, finom, lágy sárga színnel 1 zacskó + 4 liter víz Gluténmentes, Idrogénezett zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal
Táska 1,5 kg 6 Teljes alap fehér színű, lágy vaníliás zselé készítéséhez 3500 g víz + 1500 g alapanyag Gluténmentes, Idrogénezett zsírok nélkül, Hideg felhasználás, Tejjel és növényi zsírokkal

Altri prodotti

TELJES ALAPANYAGOK
sacchetto generico di base in polvere completa al cioccolato  per gelatieri professionisti Porított csokoládé minden alapanyaggal

Teljes alapok csokoládéfagylalt készítéséhez
TELJES ALAPANYAGOK
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Gyümölcs minden alapanyaggal

Por alakú alapanyagok széles választéka kiváló minőségű gyümölcsfagylaltok...
TELJES ALAPANYAGOK
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato per gelatieri professionisti Egyéb ízek teljes porított alapanyagok

Sajtos torta, sós karamell, édesgyökér... fedezze fel a Martini Gelato összes...

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.