header-mobile-logo
Language
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa
SELECTION

Flat Butter

Burro line by Master Martini krémekhez, kovászos és felvert tésztákhoz, formázott és felvert süteményekhez.

A típusspecifikus olvadáspontok lehetővé teszik a könnyebb megmunkálhatóságot és a különböző formátumok helyes alkalmazását.
Az eredmény a krémek, tészták, rövid tészták kiváló ízletessége, lágysága vagy ropogós jellege, valamint a croissant, leveles tészták és pelyhes kovászos tészták plasztikussága és pelyhessége; mindez egyedülálló ízzel és aromával párosul.

Dettagli
Kód Termék
ABU3CA BURRO PER PASTICCERIA 82% zsírtartalom
ABU3DA BURRO PER PASTICCERIA 82% zsírtartalom
ABU5AA BURRO PER PASTICCERIA 82% zsírtartalom
ABU5AA BURRO PER PASTICCERIA 82% zsírtartalom
Forma Csomagolás Palletizáció Használat
2,5 kg-os blokk 10 kg-os doboz (4 x 2,5 kg) Krémek, kovászos és felvert tészták, formázott és felvert sütemények. Olvadáspont: 30-32 °C
10kg-os blokk 10kg-os doboz Krémek, kovászos és felvert tészták, formázott és felvert sütemények. Olvadáspont: 30-32 °C
1 kg-os lapos csomagolás 10 kg-os doboz (10 x 1 kg) Croissant, dán sütemények, édes és sós leveles tészták. Olvadáspont: 34-36 °C.
2 kg-os lapos csomagolás 10 kg-os doboz (5 x 2 kg) Croissants, Danish pastries, sweet and savory puff pastry. Melting point: 34-36 °C.

Altri prodotti

Vaj
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa Flat Butter

Burro line by Master Martini krémekhez, kovászos és felvert tésztákhoz,...
Vaj
Confezione burro per pasticceria 82% Butter in bulk

Tésztákhoz való tömbvaj, ideális krémekhez, kelt és felvert tésztákhoz,...

Termékeink

A Martini Professional széles termékválasztéka úgy lett kialakítva, hogy kielégítse mindazok igényeit, akik szenvedéllyel dolgoznak a cukrászat, pékség, fagylaltkészítés, Ho.Re.Ca. és élelmiszer-szolgáltatás területén.

A kézművesek és vendéglátók gyors és hatékony megoldásokat találnak a Martini Professional speciális termékvonalain belül: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato és Martini Food Service.

Ez a teljes körű kínálat az Unigrà szakértelmére épül, amelyet Luciano Martini alapított 1972-ben, és amely vezető szerepet tölt be az étkezési olajok és zsírok, margarinok, valamint az élelmiszer- és cukrászipar számára készült félkész termékek forgalmazásában.

Minden termék a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával készül, csomagolva és forgalmazva. Az innovatív megoldások fejlesztése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék hatékonyságukat és kreativitásukat, folyamatosan meglepve ügyfeleiket.

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a hagyományos eljárások alkalmazása, a vásárlói igények figyelembevétele, az elismert szakemberekkel való együttműködés és a legkorszerűbb technológiák használata a gyártási folyamatok során mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Martini Professional az ideális partner legyen cukrászok, pékek, fagylaltmesterek, vendéglátósok, baristák, szállodatulajdonosok, catering szolgáltatók, mozgóárusok és street food üzemeltetők számára.