header-mobile-logo
Language

Cukrok

Zucchero per pasticceria per professionisti per dolci

Teljesen automatizált gyártósoron, az összetevők és azok arányainak, a felhasznált cukorfajtáknak, a kristályosodási feltételeknek és a csomagolt termék érlelésének változtatásával készül a Master Martini fondant cukor. A termék érzékszervi és fizikai-kémiai tulajdonságainak finomhangolásával a legjobb megoldásokat kínálja széles körű felhasználásra, például szicíliai cassatához, ekler fánkhoz vagy képviselőfánkhoz. A választékot tovább bővítik a dekorációs célokra szánt termékek: cukorszóratok, vízlepergető porcukor és hagyományos porcukor.

Zucchero per pasticceria per professionisti per dolci
Cukrok
Decorating sugars

Cukor a díszítéshez és a dekorációhoz.

Tovább a termékhez >>
Cukrok
Fondant Sugar

A Master Martini fondáncukor optimális plaszticitásával, viszkozitásával és konzisztenciájával tűnik ki, így tökéletesen alkalmas szicíliai cassata, felfújtak, éclair és más…

Tovább a termékhez >>