header-mobile-logo
Language

Vaj

categoria burro per professionisti

„”Az olasz hagyomány, az innováció, a minőség, a rugalmasság és a szolgáltatás határozza meg a Master Martini vajat. 82%-os zsírtartalmával kiváló minőségű alapanyagból készül, amely fejlett technológiai szakértelemmel párosul egy korszerű gyártási folyamat révén. Ennek a termékcsaládnak az állandó és ellenőrzött fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságai magas teljesítményt biztosítanak, valamint összetéveszthetetlen ízt és aromát nyújtanak”

categoria burro per professionisti
Vaj
Confezione burro per pasticceria 82%
Butter in bulk

Tésztákhoz való tömbvaj, ideális krémekhez, kelt és felvert tésztákhoz, formázott és felvert leveles tésztákhoz. Olvadáspont: 30-32°C.

Tovább a termékhez >>
Vaj
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa
Flat Butter

Burro line by Master Martini krémekhez, kovászos és felvert tésztákhoz, formázott és felvert süteményekhez. A típusspecifikus olvadáspontok lehetővé teszik a…

Tovább a termékhez >>