header-mobile-logo
Language

Tejmentes

Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato nature frutta per gelateria per gelatieri professionisti
Nature Frutta

Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó alap, ideális gyümölcsös sorbetek készítéséhez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
Lactose Free Complete Base

Teljes alap laktózmentes fagylalt készítéséhez. Ideális fehér ízekhez, variegátákhoz vagy laktózmentes stracciatellához.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato superveg. per gelateria per gelatieri professionisti
SuperVeg

Rizsliszttel, kakaóvajjal és növényi alapú fehérjékkel készült alap, hogy kiváló ízű „vegán” fagylaltot hozzon létre.

Tovább a termékhez >>
Forró használat
Lactose free Base 500

Alap laktózmentes fagylalt készítéséhez. Ideális laktózmentes ízesített pasztákkal való keveréshez.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato neutro 5 per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro 5

Tiszta karobmagliszt, amely kiváló szerkezetet és textúrát biztosít a jégkrémnek.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato neutro unico per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro Unico

Semleges alap emulgeálószerekkel és sűrítőanyagokkal, ideális krém alapú zselékhez és gyümölcsös sorbetekhez egyaránt.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato cremoso + per gelateria per gelatieri professionisti
Cremoso +

Kiegészítés mind a tejszín alapú zselékhez, mind a gyümölcssorbettekhez. Javítja a kenhetőséget és megőrzi a zselé stabilitását a kijelzőn.

Tovább a termékhez >>
Adagolható Poralapok
sacchetto di base per gelato più soft  per gelateria per gelatieri professionisti
Più Soft

Ideális 20/30 gramm minden receptben a cukor helyettesítésére, javítja a fagylalt kenhetőségét, különösen a kakaós vagy dióízű fagylaltban.

Tovább a termékhez >>