header-mobile-logo
Language

Mogyorók

Nocciole per pasticceria per professionisti per dolci e panificati

A szigorú ellenőrzéseknek, valamint a hagyomány és a korszerű technológia ötvözésének köszönhetően a Master Martini pörkölt mogyorói teljes mértékben megőrzik érzékszervi és tápértéki tulajdonságaikat.
A gyártási folyamat, amely ötvözi a hagyományt és a technológiát, megőrzi és fokozza a termékek minőségét, páratlan ellenőrzési szintet biztosítva.
Különösen a pörkölés fázisa – amely rendkívül fontos és érzékeny szakasz – zajlik tökéletesen.
A pörkölés biztosítja a termék jellegzetes aranyszínét, kiemeli az aromákat, és megadja a megfelelő ropogósságot.
A darabos mogyoró előállításához a mogyorót szemcsézésnek vetik alá, majd a szemcsézett és az egész mogyorót azonnal vákuumcsomagolják, hogy az aromaprofil teljes mértékben megmaradjon.

Nocciole per pasticceria per professionisti per dolci e panificati
Mogyorók
sacchetto di nocciole tostate le toste per professionisti
Le Toste

A Le Toste termékcsalád két terméktípusból áll, amelyek minden felhasználási célra ideálisak, és mindkettőt kiváló minőség jellemzi: egészben pörkölt és…

Tovább a termékhez >>