Language

Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez

oli vegetali martini food service horeca per frittura

Növényi olajok és zsírok könnyű és ropogós sütéshez, magas füstölési pontjuknak köszönhetően.

oli vegetali martini food service horeca per frittura
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Martini Food Service Mix Frit 10L

Sütőolajok keveréke (magas olajsavtartalmú napraforgó, napraforgó, pálma), habzásgátlót tartalmaz, ideális száraz és ropogós sütéshez. Füstpont >= 230°C.

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Mix Frit 25L

Sütőolajok keveréke (magas olajsavtartalmú napraforgó, napraforgó, pálma), habzásgátlót tartalmaz, ideális száraz és ropogós sütéshez. Füstpont >= 230°C.

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Buonfry 10l

Növényi olajok (napraforgó, rizs, magas olajsavtartalmú napraforgó) keveréke, amely habzásgátló és természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek a magas hőmérsékleten való stabilitásának…

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Buonfry 25L

Növényi olajok (napraforgó, rizs, magas olajsavtartalmú napraforgó) keveréke, amely habzásgátló és természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek a magas hőmérsékleten való stabilitásának…

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Magas olajsavtartalmú napraforgómagolaj 25L

Magas hőmérsékleten stabil és oxidációval szemben ellenálló, füstpontja >= 230°C és állandó folyékonysága különböző körülmények között.

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Friggi

Pálmazsír szilárd formában, kifejezetten sütéshez.

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Bifrakcionált pálmaolaj 10L

A kettős frakcionálási eljárás lehetővé teszi, hogy olyan olajat kapjunk, amelynek füstpontja >= 230°C, és amely száraz és ropogós sütéshez…

Tovább a termékhez >>
Növényi Olajok és Zsírok Sütéshez
Bifrakcionált pálmaolaj 25L

A kettős frakcionálási eljárás lehetővé teszi, hogy olyan olajat kapjunk, amelynek füstpontja >= 230°C, és amely száraz és ropogós sütéshez…

Tovább a termékhez >>